Turnaj vítězů hostila Třešť

Turnaj vítězů hostila Třešť

Stejně jako v předchozích letech, rovněž na sklonku letošního soutěžního ročníku OP starší přípravky, uspořádal OFS Jihlava tzv. Turnaj vítězů nebo chcete-li finálový turnaj Okresního přeboru starší přípravky. V předchozích letech se tento turnaj vždy uskutečnil na hřišti v Třešti a nejinak tomu bylo i letos. 

Ve fotbalovém areálu TJ Slavoj Eurotech Třešť se představili první dva týmy konečné tabulky každé ze tří skupin OP starší přípravky. Skupinu C zastupovalo vítězné mužstvo domácí Třeště a druhý tým tabulky SK Telč. Ze skupiny A to byly týmy Brtnice a Velkého Beranova, ze skupiny B pak týmy Jamného a Bedřichova. V rámci finálového turnaje se utkaly každý s každým v zápasech hraných na 1×18 minut. Mladým Slavojákům vstup do turnaje příliš nevyšel. Poté se však zvedli a dokázali všechna utkání vyhrát. Některé ze svých soupeřů dokonce porazili rozdílem třídy. Po sečtení všech výsledků do tabulky skončili na krásném druhém místě. Z turnaje si odnesli kromě dobrého pocitu a spousty zkušeností také pohár za vítězství ve své skupině, druhý právě za umístěný v tomto turnaji a stříbrné medaile.

Výsledky:

Slavoj Třešť – Velký Beranov  1 : 2 
Slavoj Třešť – Sokol Jamné  11 : 0
Slavoj Třešť – Sokol Brtnice 6 : 4
Slavoj Třešť – Sokol Bedřichov  6 : 1
Slavoj Třešť – SK Telč  4 : 1 
 

Konečná tabulka turnaje:

  1. Velký Beranov
  2. Slavoj Třešť
  3. SK Telč
  4. Sokol Brtnice
  5. Sokol Bedřichov
  6. Sokol Jamné

Několik fotografií z turnaje a následné rozlučky hráčů s trenérem Honzou Širokým (odhází trénovat kategorii U11 Vysočiny Jihlava) z dílny Gabriely Široké naleznete zde.