Muži A: Lukám zhořkla pouť

Muži A: Lukám zhořkla pouť

SK Buwol Metal Luka nad Jihlavou – TJ Slavoj PEZAG Třešť  1 : 3  (1 : 2)

Do úvodního gólu měli domácí mírnou převahu, kterou nedokázali využít. Hosté naopak svou první vážnější akci dokázali přetavit ve vedení. Po rychlé kombinaci na pravé straně se dostal k balonu Mareš a z deseti metrů nedal Pertlíkovi šanci. Luka zvýšila obrátky a zaslouženě se dočkala vyrovnání. Po centru Flesara poslal míč do odkryté branky Hrdlička. Ale Slavoji to vadit nemuselo, jelikož ve 40. minutě využil po rohu zaváhání obrany a gólmana Chalupský, který se nádherně trefil z otočky.

Ve druhé půlce měl nejprve domácí Flesar po perfektním centru Horáčka na noze vyrovnání, ale ve skluzu Bachmana nepřekonal. A tak se měnilo skóre na druhé straně, kdy z nulového úhlu překonal Pertlíka třešťský Krejčí. Ve zbytku utkání už hosté umně výsledek udrželi a domácím dovolili jen jedinou šanci, kterou spálil Flesar.                                                                                                        (Jihlavský deník 26.08.2013)

Branky Třeště: 18. Mareš Martin, 40. Chalupský Jiří a 65. Krejčí Michal

Sestava: Bachman – Tausch (89. Gregor), Kodys, Veselý, Pěnička (84. Kubala) – Mareš, Gutwald, Trnka, Krejčí (75. Procházka) – Rod (70. Petráš), Chalupský