St. přípravka opět podlehla Telči

St. přípravka opět podlehla Telči

Sedmé kolo OP starší přípravky sk. C (druhé jarní) se uskutečnilo v sobotu 09. května 2015 v Telči. Již v týdnu před turnajem bylo jasné, že tentokrát nás čeká o jedno utkání méně, neboť většina hráčů Černíče je o víkendu na školní akci. Díky dohodě všech zúčastněných klubů si Černíč svá utkání bude postupně dohrávat na dalších turnajích. S námi například hned tuto sobotu na našem domácím turnaji.

Stejně jako na předchozím turnaji nás na úvod čekala Stará Říše. Kluci začali aktivně a staroříšáky k ničemu nepustili. Prakticky natrvalo se usadili na jejich polovině a neustále ostřelovali jejich branku. Jenom góly nepřicházeli. Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Co se však změnilo, bylo skóre. Díky brankám Vojty Jiráka a Jakuba Lišky jsme zvítězili 2 : 0.

Ve druhém utkání nás čekal největší rival SK Telč. Utkání jsme začali o poznání lépe než před týdnem, ale přesto jsme se nevyvarovali chyb, které telčští nemilosrdně trestali. Konečný výsledek 2 : 4 je sice lepší než minule, ale pořád čekáme na první jarní bodový zisk s tímto soupeřem.

Nejlépe se nám povedlo třetí utkání proti Pavlovu. Kluci hráli aktivně, včas přistupovali k protihráčům a po získání míče přecházeli rychle do protiútoků, dobře kombinovali a hlavně přesně zakončovali. Brzy jsme si vytvořili tříbrankové vedení a tak přihlížející rodiče místo nás po očku sledovali sousední hřiště, na kterém se odehrával souboj rivala z Telče proti Staré Říši. Závěrečné hvizdy rozhodčích přišli téměř současně a pro nás znamenali dvojnásobnou radost. Nejenom že jsme zvítězili 5 : 0, ale díky vítězství Staré Říše nad Telčí jsme si udrželi vedoucí příčku v soutěži.

trenér Dušan Surán k turnaji:

„Tentokrát už to bylo lepší než minule, ale pořád se nemohu zbavit dojmu, že kluci především v utkání proti Telči dělají velké množství chyb. Snad z přemíry snahy nebo jakéhosi strachu. Telč má ovšem letos velice kvalitní kádr a téměř každou naší chybu dokáže potrestat. Nyní nás čeká domácí turnaj a doufám, že zde prolomíme jarní telčské prokletí“

Třešť – Stará Říše  2 : 0 (0 : 0)

Branky Třeště: Jirák Vojtěch, Liška Jakub

Třešť – Telč  2 : 4 (1 : 3)

Branky Třeště: Jirák Vojtěch, Liška Jakub

Třešť  – Pavlov  5 : 0 (3 : 0)

Branky Třeště: Krafka Kurt 2x, Adam Matyáš, Pátek Ondřej, Jirák Vojtěch

Některé momentky z turnaje můžete nalézt zde.