Utkání v Pelhřimově posadilo st. žáky zpět na zem

Utkání v Pelhřimově posadilo st. žáky zpět na zem

FK Pelhřimov – TJ Slavoj Eurotech Třešť   7 : 0 (3 : 0)

Utkání z pohledu trenéra Jaroslava Havlíčka:

„K poslednímu přípravnému zápasu do Pelhřimova jsme odjeli se spoustou absencí. Ze záložní čtveřice zůstal jen jeden hráč a do brány musel Adam Pokorný z mladších žáků.
Navíc jsme už k zápasu nastupovali s pokleslou náladou bez známek chuti do fotbalu.
Od první minuty nebylo pochyb o tom, kdo je na hřišti pánem a naši kluci se nestačili divit, jak málo prostoru a času jim soupeř dává.
Před měsícem jsme nad stejným soupeřem vyhráli 2 : 1 a popravdě se tomu nechtělo ani věřit. Pelhřimov nás přehrál naprosto ve všem a nedovolil nám nic.
Pochvalu si zaslouží jen Ondra Budíček a Martin Kantor, kteří bojovali. Velmi nás pak podržel Adam Pokorný v bráně, který chyboval snad jen jednou, jinak byl jistý a výrazně pomohl k tomu, že jsme neodjeli s ještě větším přídělem.
O průběhu zápasu není moc co napsat. Z naší strany bída a postupné přibývání první číslice na světelné tabuli, která se zastavila na hodnotě sedm. Byl to náš nejhorší výsledek za dobu, co jsem u starších žáků.

Možná je to zvláštní, ale cítím, že se nám nemohlo stát nic lepšího. Kluci totiž postupně získávali pocit, že na ně nikdo nemá a v posledních zápasech byly cítit “hvězdné manýry“. Proto je moc dobře, že je někdo posadil na zem. Do začátku soutěže zbývají tři týdny. Je dostatek času kluky postupně ze země zvedat a naladit je na první mistrovské utkání. Doufáme, že špatná generálka značí dobrou premiéru.
I po sobotním výprasku totiž stále sníme o vítězství v I.A třídě. Ne jen sníme, ale popereme se o něj. “

Sestava: Pokorný Adam – Kříž Michal, Mezera Petr, Rodek Ondřej, Kříž Jan – Kratochvíl Matěj,Kříž Jiří, Pöndl Ivo, Kantor Martin, Budíček Ondřej – Hartl Luboš – střídali: Mátl Adam, Smejkal Tomáš, Matějičný Filip