V souboji "Béček" zvítězila Luka

V souboji „Béček“ zvítězila Luka

TJ Slavoj PEZAG Třešť B – SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou B 0 : 2 (0 : 2)

V sobotu 09. srpna 2014  nám začala nová sezóna 2014/2015 a jako první do ní vstoupil náš B-tým ve III.třídě Jihlavska, když na domácím hřišti přivítal Luka nad Jihlavou B a podlehl jim po nevýrazném výkonu 0:2.

Vedoucí mužstva Jan Hašek k zápasu:

„Do nové sezóny jsme nevstoupili příliš povedeným výkonem. Zápas přitom nezačal špatně, z obou stran byl  takový opatrný a bez větších gólových šancí. Bohužel to byli hosté, kdo se už po čtvrt hodině hry dostal do vedení. Bylo to po standardní situaci, když šel balón za naší obranu a hostující útočník ho i se štěstím dotlačil za záda našeho gólmana. Musím připomenout, že se nám mezi tři tyče vrátil Jirka Kousal, který byl v minulé sezóně na hostování v A-týmu :-). Po obdržené brance jsme přestali kombinovat, hráli jsme netrpělivě a z každého doteku s balónem jsme zkoušeli vymýšlet  finální přihrávku. Hostující obránci si však s dlouhými míči dokázali bez problému poradit. Po půl hodině hry byl stav utkání ještě nepříjemnější, to když střelu z dálky Kousík vyrazil pouze k nabíhajícímu protihráči, a ten nikým nepokrytý zakončoval takřka do prázdné brány.

Ani ve druhém poločase se naše hra příliš nezměnila. Zatímco gólové šance našich hráčů bychom spočítali maximálně na dvou prstech jedné ruky, ty hostující vychytal náš brankář. V loňské sezóně zůstala domácí tvrz nedobyta (jedinou bodovou domácí ztrátou byla remíza 1 :1 pravě s Lukama), letos padla hned v prvním kole.

Bohužel se nám utkání nepovedlo, ale já i celý tým veříme, že první utkání už se opakovat nebude a naše výkony půjdou jen a jen nahoru a budeme sbírat důležité body do tabulky nejen doma, ale také na hřištích soupeřů.“

Sestava: Kousal – Soutor, Krejčí, Novák (67. Vávrů), Krch – Kozák (58. Lupač), Pittner (46. Widerlechner), Kubala, Vrátil – Páral, Vondrák