Opět o jediný gól

Opět o jediný gól

SK Telč – TJ Slavoj Třešť

3 : 2 (1 : 2)

Po těsné porážce svých starších spoluhráčů se v neděli 26. května od 11:00 představili na hřišti odvěkého rivala Telče také mladší žáci třešťského Slavoje. Množství absencí a omluvenek způsobilo, že pětici hráčů, kteří měli tou dobou v nohách zápas starších žáků, doplnila kromě tradičních spoluhráčů i trojice ze starší přípravky.

První brankovou příležitost si vytvořili domácí v 8. minutě, ale Tušer v bráně Slavoje nekapituloval. O chvíli později si na druhé straně vytvořil šanci E. S. Kubů, ale ani jeho pokus brankou neskončil. Jako první se proto ujala až střela Dvořáka z 16. minuty, která poslala SK do vedení. Na odpověď Slavoje museli přihlížející fanoušci hostí čekat další čtvrt hodiny a nepostaral se o ní nikdo jiný než již zmíněný E. S. Kubů. Stejný hráč se hned o minutu později prosadil znovu, ale nad hlavu vzlétl praporek čárového a branka mu tak pro ofsajd nebyla přiznána. Mladičký útočník Slavoje však nemusel smutnit dlouho, neboť mu závěr první půle vyšel opravdu dokonale, když v 35. minutě po rohovém kopu rozvlnil domácí síť a svou druhou brankou poslal hosty do vedení.

Druhý poločas však patřil domácím. Nejprve se ve 43. minutě po průniku po pravém křídle prosadil Jedlička, když prostřelil Tušera v hostující bráně. V 57. minutě pak domácí po rozehrávce od vlastní brány prošli přes celé hřiště a po propadnutí obrany Slavoje šel Dvořák sám na bránu a vrátil Telči vedení. Hosté se snažili, ale možná i díky únavě opor týmu se Třešti skórovat již nepodařilo, a tak se vraceli domů po druhé v řadě po porážce 3:2 bez bodu. 

Branky: 16. a 58. Dvořák Adam, 43. Jedlička Jiří – 31. a 35. Kubů Erik Sebastián

Rozhodčí: Zamastil Ondřej

ŽK: bez karet

Sestava: Tušer – Haberl, Biskup, Mareš – Toth, Kušta, Kubů Š., Nerad – Kubů E. S. – střídali hokejově: Kubů M. Kodys, Kubů K., Pavlíček