Žáci ovládli miniturnaj

Žáci ovládli miniturnaj

Sportovní hala v Dolní Cerekvi se v prvních únorových dnech letošního roku stala dočasným domovem fotbalových žáků Sokola Dobšice, kteří si zde uspořádali přípravný kemp. Na závěr tohoto několikadenního soustředění v sobotu 04. února 2017 si pozvali své vrstevníky z FK Znojmo a TJ Slavoj Eurotech Třešť k halovému turnaji. Z každého klubu se turnaje zúčastnila dvě mužstva, jedno kategorie U15 (žáci ročníku 2002 a mladší) a jedno kategorie U12 (žáci ročníku 2005 a mladší). V rámci jedné kategorie se pak mužstva utkala každý z každým a to hned 2x. 

V obou kategoriích mladí fotbalisté Slavoje předvedli kvalitní výkon a po zásluze si odvezli zlaté medaile a další ocenění. V kategorii U15 se nejlepším střelcem stal Dominik Šebela, autor 5 branek a nejlepším hráčem Tomáš Fencík. V  kategorii U12 pak konta brankářů nejvíce zatížil a to hned třináctkrát Jaroslav Červený, nejlepším hráčem této kategorie pak byl zvolen Daniel Bouchner.

Kategorie U15:

TJ Slavoj Třešť – Sokol Dobšice 2 : 0 a 2 : 2

TJ Slavoj Třešť – FK Znojmo 8 : 0 a 7 : 0

V dresu Slavoje nastoupili (v závorce počet vstřelených branek):

Adam Pokorný (-) – Martin Veverka (-), Leoš Fišer (2), Patrik Topinka (2), Štěpán Kubát (1), Eduard Kubelík (2), Filip Topinka (2), Dominik Šebela (5) a Tomáš Fencík (5)

Konečné pořadí:

1. TJ Slavoj Třešť
2. Sokol Dobšice
3. FK Znojmo

Kategorie U12:

TJ Slavoj Třešť – Sokol Dobšice 5 : 2 a 7 : 3

TJ Slavoj Třešť – FK Znojmo 9 : 1 a 8 : 0

V dresu Slavoje nastoupili (v závorce počet vstřelených branek):

Daniel Kousal (-) – Jan Široký (-), Daniel Bouchner (8), Ondřej Pátek (4), Jaroslav Červený (13) a Martin Cína (4)

Konečné pořadí:

1. TJ Slavoj Třešť
2. Sokol Dobšice
3. FK Znojmo

Foto vítězných týmů naleznete zde.