Ml. žáci pod Pernštejnem nebodovali

Ml. žáci pod Pernštejnem nebodovali

SK Pernštejn Nedvědice – TJ Slavoj Eurotech Třešť  5 : 2 (5 : 0)

Anglický týden mají za sebou mladší žáci Slavoje. Před týdnem v neděli těsně podlehli na domácí půdě Vrchovině, ve středu pak, přestože 2x vedli, nakonec nestačili v Třebíči na místní Horácký fotbalový klub a již v sobotu 19. září 2015 sehráli další mistrovské utkání, tentokrát na hřišti v Nedvědicích.

Do zápasu vstoupili lépe domácí a po dvanácti minutách už na ukazateli skóre svítilo 3 : 0. Žáčci Slavoje působili unaveným dojmem, nedokázali si přihrát a když už se po individuální akci přiblížili k brance nedvědických, jeich zakončení bylo nepřesné či žádné.  V závěru prvního poločasu pak odevzdaní hosté inkasovali ještě dvakrát a do kabin se tak odcházelo za stavu  5 : 0.

Druhý poločas se příliš nelišil od toho prvního s jediným rozdílem. Mladí hráči Nedvědic, vědomi si svého luxusního náskoku, se už dopředu tolik netlačili a nechali hrát hosty. Ti se snížení dočkali ve 45. minutě z pokutového kopu, který bezpečně proměnil Dominik Šebela. Ten samý hráč pak skóroval ještě jednou. Pár minut před koncem se nádherně trefil přímo z rohového kopu. Víc už hosté nestihli. A protože domácí ve druhém poločase žádnou branku nepřidali, skončilo utkání výsledkem 5 : 2 pro žáčky SK Nedvědice.

Vedoucí mužstva Jaroslav Kříž k utkání:

„Dneska to klukům vůbec nešlo. Byla na nich viditelná únava. V průběhu šesti dnů hráli již třetí mistrovské utkání. Ve dvou předchozích proti těžkým soupeřům sice nebodovali, ale podali bojovný výkon, který je stál množství sil. Navíc tři hráči základní sestavy měli v nohách ještě čtvrteční dvojutkání výběru OFS Jihlava proti výběru OFS Žďár n/Sáz. a Dominik Šebela se Štěpánem Kubátem jen pár minut před výkopem dohráli utkání starších žáků, které momentálně trápí zranění a marodka. Dnešní prohru teď musíme hodit za hlavu a v týdnu se musíme připravit na dalšího soupeře, jímž bude v neděli na naší domácí půdě mužstvo Okříšek.“ 

Branky Třeště: 45. a 58. Šebela Dominik

Sestava: Gamba Tomáš – Jirák Vojtěch, Kubát Štěpán, Háva Filip – Topinka Filip, Šebela Dominik, Prášil Martin, Krafka Kurt – Topinka Patrik – střídali: Špringer Petr, Zedník Lukáš, Špringer Radek, Hájek Tomáš a Červený Jaroslav