St. žáci se gólově prosadili až ve 2. poločase

St. žáci se gólově prosadili až ve 2. poločase

TJ Slavoj PEZAG Třešť – FC Náměšť nad Oslavou-Vícenice 7 : 1 (0 : 1)

Ve druhém kole přivítali starší žáci na svém hřišti tým z Náměště nad Oslavou-Vícenic.

Průběh zápasu očima Jaroslava Havlíčka:

“Kluci odehráli další zápas na jednu bránu. Rozdíl tu však byl. Zatím, co v minulém zápase nám góly padaly, dnes to nešlo. Tolik zahozených šancí jsem za jeden poločas neviděl. Až jsem se začal bát, aby nás to nemrzelo. A to se také stalo. Šest minut před koncem se soupeř dostal podruhé na naší polovinu a z rychlého úniku vstřelil gól. Do kabin jsme šli za stavu 0 : 1 a já nevěděl, co klukům říci. Na hřišti dominovali, kombinace dobrá, střelba…chyběl gól.

Od druhého poločasu jsme ještě vystupňovali tlak a po třech minutách jsme smůlu protrhli. Vzal to na sebe kapitán Martin Kantor a po úniku otevřel náš střelecký účet. Za krátkou chvíli dostal Ivo Pöndl krásný pas od Lukáše Bargla a byl z toho druhý gól. Pak kluci trochu ubrali a nechali chvíli hrát soupeře. Až nás trenéry donutili zvýšit hlas. Pak to opět šlo. Osm minut před koncem přidal svůj druhý gól Ivo Pöndl a pak už to šlo rychle za sebou. Tomáš Rod dal svůj premiérový gól za starší žáky a za svůj výkon si jej opravdu zasloužil. V zápěstí dvěma góly kompletoval svůj hattrick Martin Kantor a v poslední minutě uzavřel skóre na 7 : 1 Honza Kříž.

Nakonec byl výsledek jednoznačný, ale kluci nám přispěli k dalším šedivým vlasům.

Příští týden máme volno a pak vás zveme na další domácí zápas.„

Branky Třeště: Kantor Martin 3x, Pondl Ivo 2x, Rod Tomáš, Kříž Jan

Sestava: Vondruška David – Kříž Michal, Rodek Ondřej, Mezera Petr, Kříž Jan – Liška Matěj, Bargl Lukáš, Budíček Ondřej, Kříž Jiří – Pöndl Ivo, Kantor Martin – střídali: Háva Dominik, Hartl Luboš,  Kratochvíl Matěj, Rod Tomáš, Matějičný Filip