Vydřené body mužů B

Vydřené body mužů B

TJ Slavoj PEZAG Třešť B – TJ Kozlov 3 : 1 (1 : 1)

Po dvou zápasech na venkovních hřištích se třešťská rezerva představila na domácím trávníku proti letos se trápícímu Kozlovu.

Vedoucí mužstva Jan Hašek k zápasu:

„Začátek zápasu vůbec nevypadal tak jak jsme si představovali. Utkání jsme začali velmi laxně, dovolím si říct,že náš pohyb byl znuděný a otrávený. Soupeř byl pořád o krok napřed a nám se nedařila ani ta nejjednodušší kombinace. To se nám vymstilo po zbytečné ztrátě balonu na půlce hřiště. Hostující hráč se dostal po levé straně do úniku a zavěsil k tyči kolem zasahujícího gólmana Pešty. S blížícím se koncem prvního poločasu se naše hra začala zlepšovat a dařilo se nám ohrožovat branku hostí. Až konečně v 37. minutě rozehrával přímý kop Svoboda František,  našel Lácu, který přízemní střelou a za přispění nejistého zákroku brankáře hostujícího týmu stanovil poločasový výsledek na 1:1.

Po změně stran se naše hra zlepšila a do příležitostí jsme se dostávali stále častěji. Klid na domácí střídačku vnesl střelou pod víko Sedláček, kterého v malém vápně skvěle od brankové čáry našel střídající Pavka Kubala. Konečnou podobu výsledku dal Svoboda František, který se trefil z prostoru kolem penalty a zvýšil na 3:1.

Výsledek by mohl naznačovat, že jsme měli utkání pod kontrolou, ale 3 body, které jsme si nechali doma byly opravdu vydřené.“

Branky Třeště: 37. Lacina Michal, 60. Sedláček Ondřej, 79. Svoboda František

Sestava: Pešta – Procházka, Gregor, Jirků, Pittner – Lacina, Ehreberger (46′ Kubala), Svoboda J.(84′ Kozák), Sedláček – Svoboda F., Krch (65′ Novák)