Muži B: Přestřelka ve Stáji

Muži B: Přestřelka ve Stáji

TJ Sapeli Polná B – TJ  Slavoj PEZAG Třešť B 6 : 3 (3 : 2)

Průběh zápasu 8. kola III. třídy Jihlavska okomentoval vedoucí mužstva Jan Hašek:

„Utkání, hrané na hřišti ve Stáji, začalo za slunného, ale chladného počasí v 10:30 hod. přesně podle našich představ a pokynů, které před zápasem stanovil trenér Standa Petr. Hráli jsme aktivně a tlačily se do brány soupeře. Už ve 20. minutě jsme vedli 2:0. Úvodní  gól zápasu obstaral  Honza Novák, který rozehrával přímý kop od autové čáry a balón k překvapení všech skončil za zády domácího brankáře. Druhý gól přidal Pavel Kubala, když jeho nepříliš povedenou střelu domácí obránce tečoval do vlastní sítě. Poté jsme zcela nepochopitelně přestali hrát (asi nás ukolíbalo jednoduché vedení) a domácí toho dokonale využily a výsledek otočili. Do kabin se šlo za stavu 3:2, hlavně díky našemu nedůrazu a individuálním chybách.

V kabině bylo trošku dusno a do druhého poločasu jsme nastoupili aktivně, byly jsme lepší, ale nedařilo se nám vstřelit gól. Naopak soupeř byl velmi produktivní a při našem tlaku nám zasadil konečné rány. Definitivní podobu výsledku stanovil  Petr Páral, když po dvou minutách na hřišti proměnil pokutový kop nařízený za faul, který si sám vykoledoval a zkorigoval tak na konečných 6 : 3 pro domácí.“

Branky Třeště: 11. Novák Jan, 19. Kubala Pavel, 80. (p) Páral Petr

Sestava: Pešta – Krch, Kozák(78. Páral), Novák, Tausch – Kubala, Svoboda Jaromír, Pittner, Sedláček – Svoboda Antonín, Ehreberger.