Muži B: Jednorožné střílení

Muži B: Jednorožné střílení

TJ Slavoj PEZAG Třešť B – TJ Střítež 9 : 3 (3 : 3)

Slunečné sobotní odpoledne přímo lákalo k návštěvě Jednorožného rožnění na třešťském náměstí, přesto se našlo několik jedinců, kteří zavítali na fotbalové hřiště a ti museli po zápase odházet spokojení.

Vedoucí mužstva Jan Hašek k zápasu:

„Utkání se Stříteží přihlížela jen hrstka diváků, ale i ta musela být spokojena s výsledkem, který na třešťské půdě já nepamatuji. Po tlaku hned od začátku utkání jsme se dostali do vedení už ve 3. minutě gólem s penalty, kterou proměnil Svoboda Jaromír. Z vedení jsme se však neradovali dlouho, protože hned za 3 minuty hosté srovnali na 1:1 a takhle se odvíjel celý první poločas. My jsme vždy vedli a byly jsme lepší v poli, ale vlastními chybami jsme soupeři dovolili srovnat. A tak se šlo do kabin za stavu 3:3.

V kabině proběhla klidná leč účinná porada z úst trenéra Standy Petra a ve druhém poločase už bylo jasné, který tým dnes získá 3 body a je na hřišti tím, kdo diktuje tempo zápasu. Byli jsme lepší, soupeře jsme k ničemu nepustili a zaslouženě vyhráli druhý poločas 6:0 a celý zápas tak 9:3. Musíme vyzdvihnout výkon Sedláčka Ondřeje, který si dal krásnými góly svůj první hattrick v rezervě Třeště. Tak jen tak dál ať se mu daří.“

Branky Třeště: 33., 57. a 66. Sedláček Ondřej, 3. a 55. Svoboda Jaromír, 20. Svoboda František, 60. Novák Jan, 69. Lacina Michal, 77. vlastní

Sestava: Kousal – Kozák (46. Novák), Gregor, Svěrák, Pittner – Ehreberger, Svoboda J., Sedláček, Kubala – Svoboda F. (63. Vondrák), Páral (46. ’Lacina)