Vyrovnané utkání s jasným výsledkem

Vyrovnané utkání s jasným výsledkem

TJ Slavoj Eurotech Třešť – TJ Slavoj Pacov

0 : 4 (0 : 3)

V sobotu 04. listopadu 2017 sehráli mladší žáci třešťského Slavoje odložené utkání posledního podzimního kola 1. třídy kraje Vysočina na domácím hřišti proti svému jmenovci z Pacova. Dohrávka 11. kola hraná (na žádost hostujícího celku) v netradiční den i čas se uskutečnila na hřišti s umělým povrchem a domácí by se v případě vítězství posunuli na čtvrtou příčku tabulky hned za svého soupeře.

Vstup do utkání vyšel lépe mladým fotbalistům hostujícího Pacova a už v páté minutě šli zásluhou Heřmana do vedení. Rovněž domácí několikrát ohrozili soupeřova brankáře, ale vyrovnávací branky se nedočkali. Nejblíže ke gólu byli střelecké pokusy  Honzy Širokého, ale mezi tři tyče se nevešly. To na druhé straně se o poznání lépe vedlo Poduškovi, který dvěma dobře umístěnými střelami v 10. a 23. minutě navýšil vedení Pacovských.

Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Mladí fotbalisté domácího Slavoje se sice snažili vstřelit branku a chtěli tak utkání zdramatizovat, ale bohužel v koncovce byli nedůrazní a nepřesní. Ve 46. minutě hosté zvýšili vedení na rozdíl čtyř branek, když se před brankou Třeště prosadil pacovský Michálek. V závěrečné čtvrthodince si ještě obě mužstva vytvořili po jedné gólové příležitosti, ale Filip Daněk v brance domácích ani jeho protějšek už za svá záda další míč nepustili. Vyrovnané utkání tak pro třešťské mladíky skončilo až příliš krutou porážkou 0:4.

Branky: 5. Heřman Vojtěch, 10. a 23. Poduška Jakub, 46. Michálek David

Rozhodčí: Beseda Petr

Sestava: Daněk Filip – Cína Martin, Novotný Adam, Gregor Tomáš – Široký Jan, Pátek Ondřej, Komín Jakub, Němeček Jakub- Šťastný David, – střídali: Štěpánek Martin, Svoboda Matěj, Šebelová Adriana a Gregorová Kateřina