Celtic končí opět na bedně

Celtic končí opět na bedně

TJ Sokol Častrov – TJ Slavoj Eurotech Třešť C

4 : 6 (3 : 2)

Stejně jako na Jihlavsku také na Pelhřimovsku se o minulém víkendu hrála závěrečná kola soutěží. V nejnižší, tedy IV. třídě už řadu let nastupují legendy třešťského fotbalu. K poslednímu utkání této sezóny na hřiště do Častrova zajížděl Celtic roli favorita.

Do utkání vstoupili mnohem lépe domácí a po pěti minutách hry už na světelné tabuli svítilo 2:0. Je pravdou, že hosté z Třeště to častrovským díky chybám v rozehrávce notně usnadnili. Po půlhodině hry nejprve za hosty snížil Svoboda, ale vzápětí šli domácí znovu do dvoubrankového vedení. Dlouhý nákop po větru využil Houška. Do přestávky se ještě jednou prosadil Svoboda a tak se šlo do kabin za stavu 3:2. 

Po změně stran hráli po větru hosté a i s touto pomocí a střeleckou formou Svobody vývoj utkání otočili. Během prvních 10-ti minut druhého poločasu se trefil hned 3x a rázem to byl Celtic, kdo vedl o dvě branky. Vzápětí sice hosté snížili, ale poslední slovo měl král střelců minulého soutěžního ročníku Vašek, když čtvrthodiny před koncem proměnil pokutový kop, nařízený za faul na Gregora.

Výhra Celticu 6:4 v Častrově znamená potvrzení konečné třetí příčky v tabulce a jasný důkaz o tom, že hráči Celticu rozhodně nepatří „do starého železa“. 

Branky: 5. a 31. Houška, 2. Pomikáček, 57. Švára  – 27. , 43., 47., 51. a 54. Svoboda, 75. Vašek (p.k.)

Sestava: Krch – Gregor, Maryška, Bartušek S., Nechvátal – Růžička, Hochman, Kubů, Mikeš – Vašek, Svoboda