Ani odveta se nevydařila

Ani odveta se nevydařila

TJ Slavoj Eurotech Třešť – TJ Sokol Bedřichov

1 : 6 (0 : 3)

K poslednímu domácímu utkání letošní sezóny nastoupili starší žáci Slavoje v neděli 04. června 2017 před polednem proti týmu ze Sokola Bedřichova. Podruhé během jediného víkendu tak hráli proti stejnému soupeři. V pátek se totiž v dohrávce odloženého utkání představili na soupeřově hřišti. Po vyrovnaném průběhu rozhodla větší efektivita domácích, kteří na rozdíl o žáků Slavoje dokázali proměňovat příležitosti.

První poločas probíhal v podobném duchu, jako celý zápas o dva dny dříve – hrál se vyrovnaný zápas s několika dobrými příležitostmi na obou stranách. Bohužel, ale branky stříleli pouze hosté. Do poločasové přestávky se postupně prosadili tři různí hráči hostujícího celku, kteří své trefy rozprostřeli rovnoměrně na celý poločas.

Po pauze to vypadalo, jakoby nastoupil úplně jiný domácí tým. Až na několik výjimek podali hráči Slavoje ve druhém poločase mdlý bezkrevný výkon, nechali si celkem snadno vstřelit další tři branky. Nejdříve se hned dvakrát během úvodních tří minut druhé půle trefil Jičínský, který pak po hodině hry završil hattrick. Až v úplném závěru se hráči Slavoje dokázali vrátit zpátky k výkonu z první půlky. Bohužel to nestačilo na víc, než na kosmetickou úpravu skóre na konečných 1:6. I ve druhém letošním vzájemném duelu se prosadil Eda Kubelík.

Trenér Jiří Nechvátal k utkání:

„První poločas jsme hráli s Bedřichovem vyrovnaný zápas. Trápí nás celou sezónu střílení branek. Na každou se hrozně nadřeme. A soupeř dokázal všechny naše chyby vzadu potrestat. Nedokážu si vysvětlit, co se s námi po přestávce stalo. Přišlo mi, že kluci po rychlém gólu úplně přestali hrát, chybělo nám nasazení, zápal i chuť se o výsledek porvat.“

Branky: 65. Kubelík Eduard – 36., 38. a 63. Jičínský Jiří, 11. Ujčík Lukáš, 22. Ždimera Marek, 33. Vodička Jiří

Rozhodčí: Nenadál Pavel

Sestava: Adam Pokorný – Štěpán Kubát, Pavel Stoklásek, Patrik Topinka, Leoš Fišer – Martin Veverka, Tomáš Fencík, Adam Jirák, Eduard Kubelík – Martin Surán, Filip Topinka – střídali: Lukáš Zedník, Adam Kohout, Ondřej Pátek, Kurt Krafka