Postup pečetili ti nejzkušenější

Postup pečetili ti nejzkušenější

TJ Slavoj Eurotech Třešť B – FC Červený Hrádek

6 : 1 (3 : 1)

K předposlednímu domácímu utkání letošního ročníku III. třídy Jihlavska nastoupil lídr soutěže v sobotu 03. června 2017 proti týmu z Červeného Hrádku. V případě bodového zisku by Benfice zajistil titul přeborníka III. třídy a zároveň postup do Okresního přeboru.

Za svým cílem šli domácí hned od první minuty a již v průběhu prvního poločasu rozhodli o svém vítězství.  Mezi úspěšné střelce se hned dvakrát zapsal Lovětínský. Poprvé to bylo již ve 13. minutě z dorážky po neúspěšném pokusu Vondráka, druhou brankou zvyšoval po půlhodině hry už na 3:0. Mezi oba jeho zásahy se totiž vešel i ten od Císaře, který na přední tyči zamířil nohou po rohovém kopu přesně do šibenice. Hosté se dostali v první půlce pouze ke dvěma příležitostem. Tu první Šebesta bravurně zlikvidoval. Druhou, střelu z pokutového kopu v samotném závěru, už hosté využili.

Po změně stran stále dominovali na hřišti hráči Slavoje. Bylo jenom otázkou času, kdy se opět prosadí střelecky. Nejprve přidal svou druhou branku v utkání Císař a o necelých 10 minut později završil hattrick Lovětínský. Poté se na hřišti objevil matador týmu František Svoboda, který své kvality ukázal již po 2 minutách.  Svou premiérovou trefou v letošním ročníku této soutěže uzavřel účet utkání. Benfica tak uštědřila Hrádku debakl, definitivně potvrdila své postavení v tabulce a s dvoukolovým předstihem oslavila mistrovský titul a postup do Okresního přeboru.

Branky: 13., 38 a 56. Lovětínský Michal, 23. a 49. Císař Petr, 67. Svoboda František – 45. Kasáček Matěj

Sestava: Šebesta – Lašan (46. Lupač), Kubala, Novák, Pittner – Vrátil, Svoboda M., Lovětínský, Nosek – Vondrák (51.Mareš), Císař (65.Svoboda Fr.)

Několik momentek z utkání objektivem Páji Lupačové najdete zde.