Muži zahájili přípravu remízou

Muži zahájili přípravu remízou

TJ Slavoj Eurotech Třešť – 1. FC Jemnicko

3 : 3 (0 : 1)

Neděle 29. ledna 2017 byla dnem, kdy se poprvé v letošním kalendářním roce představili fotbalisté Slavoje svým fanouškům. Na hřišti s umělou trávou 3. generace v Třešti byl jejich soupeřem tým 1. FC Jemnicko. Právě celek hrající pravidelně Krajský přebor Vysočiny si pozval naše fotbalisty k prvnímu letošnímu měření sil.

První poločas utkání začal zhruba o půl hodinky dříve, než předpokládali nejen fanoušci, ale i domácí hráči, a tak jim chvíli trvalo, než se zahřáli na provozní teplotu. Přesto byla hra vyrovnaná a odvíjela se především ve středu hřiště. Postupem času si oba celky vytvořily několik brankových příležitostí, překonat gólmana se podařilo pouze hráčům Jemnicka. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1.

Do druhého poločasu poslali oba trenéři na hřiště všechny náhradníky. Nastoupily tak proti sobě úplně jiné jedenáctky a tempo hry opadlo. Na druhou stranu ale přibylo brankových příležitostí i branek. Na 2:0 zvyšovali hosté z pokutového kopu, když chvíli před tím stejnou nabídku nevyužil domácí Vondrák. Hráči Slavoje se ale nevzdávali a díky dvěma brankám Císaře a jedné Lašana vývoj utkání otočili. Spravedlivou remízu pak zařídila tečovaná střela hostí, na kterou gólman Šebesta nedosáhl.

trenér Radek Nápravník k utkání:

„Jsme teprve na začátku přípravy. Proto jsme dnes dali příležitost všem hráčům, které jsme měli k dispozici a já věřím, že je to také začátek větší spolupráce mezi A a B týmem mužů.“

Branky Slavoje: Lašan Jiří a 2x Císař Petr

Sestava:

První poločas: Kousal – Novotný J., Kubala, Kříž, Tausch – Mareš, Nechvátal, Gutwald, Ivan, Lacina M. – Rod

Druhý poločas: Šebesta – Lupač, Novotný J., Veselý, Kubát – Vrátil, Novák, Pittner, Lašan – Vondrák, Císař – střídal Kantor