Postup je ztracen

Postup je ztracen

TJ Podyjí Černíč B – TJ Slavoj Eurotech Třešť B  6 : 1 (4 : 0)

24. kolo III. Jihlavska mohlo hodně napovědět o postupových ambicích třešťské Benficy. V neděli 29. května 2016 totiž nastoupili k mistrovskému utkání na hřišti dalšího aspiranta na postup a to zálohy Černíče. Ti mohli oproti třešťským využít pomoci hráčů A-týmu, neboť černíčské Áčko hrálo své utkání o den dříve.

Favorit potvrdil svou roli již v prvním poločase. Neměl problém ani s koncovkou – za první půli se prosadli hned dvakrát Lovětínský a dvakrát Borkovec.  U hostů byla situace jiná. Nevycházelo v podstatě nic. Zvádli jen orazítkovat břevno (dokonce hned třikrát), či se jim jednou povedlo trefit do jeho kamarádky tyčky.

I když hosté udělali na začátku druhé půle hned tři změny, zápas se už spíše dohrával, neboť náskok 4 : 0 byl pro Černíč ,,B,, dostačující. V tréninkovém tempu ještě přidal Lovětínský dvě branky. Za hosty se podařilo Havlíčkovi pouze kosmeticky upravit výsledek utkání, a tak veškeré naděje na vítěztsví ve III. třídě jsou ty tam a třešťské „Benfice“ nezbývá než bojovat  o něj zase na přes rok.

Branky: 10. Lovětínský Dušan, 14. Borkovec Mikuláš, 41. Borkovec Mikuláš, 45. Lovětínský Dušan, 53. Lovětínský Dušan, 74. Lovětínský Dušan – 76. Havlíček Matěj

Rozhodčí: Surán Vlastimil

Sestava: Šebesta – Novotný J., Kubala, Novák, Tausch M.  – Jirků, Nosek, Pittner, Lacina (46. Vrátil) – Svoboda Fr. (46. Havlíček), Vondrák (46. Krejčí)