Vánoční turnaj v Třešti opanovali domácí

Vánoční turnaj v Třešti opanovali domácí

V neděli 20.listopadu 2015 uspořádala starší přípravka Slavoje v městské sportovní hale v Třešti „Vánoční turnaj starších přípravek“. Pozvání na turnaj přijali, kromě tradičních účastníků Telče a Kostelce, také silné týmy z Brna, Humpolce či Jihlavy a dvě družstva do turnaje přihlásil Pelhřimov. Poslednímu letošnímu měření sil malých fotbalistů přihlíželo početné obecenstvo z řad rodičů či kamarádů všech zúčastněných hráčů. Za jejich neustálé povzbuzování je sami hráči odměnili kvalitními výkony a předvedenou hrou. Vítězem předvánočního klání se nakonec stali malí fotbalisté z pořádajícího oddílu TJ Slavoj Třešť.

V dresu vítězného celku se turnaje se zúčastnili: Filip Daněk, Jan Široký, Jaroslav Červený, Adam Novotný, Šimon Kysela, Ondřej Pátek, Daniel Bouchner, David Šťastný a Jakub Němeček. Na turnaji startoval i další domácí (třešťský) fotbalista – Matyáš Široký, který nastoupil za mladé mužstvo FKM Vysočiny Jihlava.

Trenér vítězného domácího týmu Jan Široký doplnil:

„Kluci se na poslední turnaj v tomto roce moc těšili. Od prvního utkání podávali velice dobré výkony a kromě jedné remízy všechny své zápasy vyhráli. Největšího favorita turnaje Svratku Brno se nám podařilo porazit o čtyři góly. Nejlepším střelcem celého turnaje se stal Daniel Bouchner, který dal 8 gólu a nejlepším brankářem Filip Daněk, který dostal pouze 4 góly.“

Třešť – FKM Vysočina 07  3:0
Třešť – Pelhřimov zel.       2:2
Třešť – Pelhřimov mod.    2:1
Třešť – Svratka Brno         4:0
Třešť – AFC Humpolec      4:1
Třešť – SK Telč                   1:0
Třešť – SK Kostelec           2:0

Celkové pořadí: 

1. Slavoj Třešť
2. Svratka Brno
3. Pelhřimov zelený
4. SK Telč
5. Vysočina Jihlava 2007
6. AFC Humpolec
7. Pelhřimov modrý
8. SK Kostelec

Několik monentek z tohoto turnaje naleznete zde.