Ml. přípravka v Dolní Cerekvi

Ml. přípravka v Dolní Cerekvi

Týden poté, co letošní halovou sezónu zahájila fotbalová starší přípravka Slavoje turnajem v Okříškách, svůj první halový turnaj absolvovali také nejmenší fotbalové naděje Slavoje z mladší přípravky.

V sobotu 14. listopadu 2015 se zúčastnili kvalitně obsazeného turnaje v Dolní Cerekvi, kde se potkali se svými vrstevníky z Polné, Brtnice, Velkého Meziříčí a Havlíčkova Brodu. Celkem odehráli 5 utkání a pouze jednou odešli poraženi

Fotbalová asociace ve svém prohlášení důrazně doporučuje nezveřejňovat tabulky a výsledky zápasů kategorie přípravek, aby nedocházelo k honbě za body. Prioritou je, aby se malí fotbalisté bavili hrou, zkoušeli v utkáních dovednosti, jež nacvičují na trénincích i za cenu chyb, případně inkasovaných branek. Více než vítězství v utkání, by měla malé hráče, trenéry, rodiče, ale i fotbalové fanoušky těšit předvedená hra a individuální dovednosti přenesené z tréninku do ostrého zápasu.

Vzhledem k tomu, že sobotní turnaj mladší přípravky v Dolní Cerekvi nebyl turnajem soutěžním, ale pouze přátelským a výsledky tohoto halového klání se nezapočítávají do žádné dlouhodobé soutěže,výsledky a střelce branek našeho týmu zveřejňujeme.

TJ Slavoj Třešť – TJ Slavoj Polná  4 : 0
Branky: Svoboda 2x, Gregorová, vlastní
TJ Slavoj Třešť – FC Velké Meziříčí „A“ 3 : 1
Branky: Svoboda 2 x, Komín
TJ Slavoj Třešť – FC Arsenal Brtnice 6 : 0
Branky: Svoboda 4x, Komín, Franta
TJ Slavoj Třešť – FC Velké Meziříčí „B“ 1 : 0
Branky: Svoboda
TJ Slavoj Třešť – TJ Slovan H. Brod 2 : 3
Branky: Svoboda, Komín

Několik momentek z turnaje najdete zde.