Celtic podruhé doma padl

Celtic podruhé doma padl

TJ Slavoj Eurotech Třešť C – AFC  Humpolec  1 : 3 (0 : 2)

Mládežnické soutěže již mají zimní přestávku a protože A i B tým mužů hrají svá poslední podzimní utkání na hřištích soupeřů, tak jediným týmem, který se představil domácímu publiku, byl Celtic. V neděli 01. listopadu 2015 přivítal na domácím hřišti vedoucí tým IV. třídy pelhřimovska AFC Humpolec.

Domácí tým nestačil na lídra soutěže, který se hned v úvodu utkání dostal do dvoubrankového vedení. Nejprve hosté proměnili pokutový kop, jenž hlavní rozhodčí nařídil za neúmyslnou ruku domácího Roda. Chvíli poté navýšili vedení po dorážce z bezprostřední blízkosti, když těžkou střelu nedokázal brankář Jindřich udržet v rukavicích a vyrazil míč pouze před sebe. Následně se hra vyrovnala a do svých šancí se dostal i Celtik. Bohužel dvě „tutové“ šance nedokázal proměnit Zdeněk Vašek. Nejprve mířil v jasné pozici pouze do břevna a ani druhou vynikající přihrávku Romana Bartuška nedokázal vměstnat mezi tři tyče.

Stejný hráč nedokázal v úvodu druhém poločase proměnit pokutový kop. Hráči Celticu se dál snažili s nepříznivým vývojem zápasu něco udělat a v 68. minutě dokázal kapitán týmu Standa Bartušek snížit na rozdíl jedné branky. Kvalitní soupeř z Humpolce však dokázal rychle odpovědět a o tři muty později si vzal dvoubrankové vedení zpět a do konce utkání si jej už pohlídal. Byť se Celtic velmi snažil s výsledkem něco udělat, nakonec odešel v domácím utkání poražen, což sportovně přijal.

Branky: 68. Bartušek S. – 3. Marousek, 9. Čeleda, 71. Štěpán

Sestava: Jindřich – Nechvátal, Rod, Bartušek S., Jelínek P. (22.Veselý) – Mikeš, Jelínek M. (46.Janák), Hochman, Růžička – Vašek, Bartušek R.

Několik momentek z utkání najdete zde.