Dva hattricky znamenají atak první příčky

Dva hattricky znamenají atak první příčky

TJ Ježek Rantířov – TJ Slavoj Třešť

2 : 6 (0 : 3)

V sobotu 24. září 2022 ve 12:30 hod. se třešťští dorostenci představili v rámci 6. kola I.A třídy sk. A Vysočiny na hřišti v Rantířově. Poté co minulý víkend po dlouhé pauze (předchozí dva zápasy z různých důvodů neodehráli) porazily dorostenecký B tým Bedřichova (psali jsme zde) nadále klepají na první příčku tabulky. V souboji s Ježkem tak chtěli na vítěznou sérii navázat. 

Od začátku bylo vidět, že hráči Slavoje přijeli do Rantířova bodovat. Hned v 9. minutě utkání se radovali. Červený se postavil k přímému volnému kopu a poslal míč do šibenice Bučkovi branky, kterému míč propadl mezi prsty. Ve 14. minutě se trefil opět Červený, když si našel odražený míč a z voleje rozvlnil síť podruhé. Zhruba v polovině první půle třešťský celek několikrát podržel skvělými zákroky brankář Filip Daněk. A Slavoj trestal. Těsně před koncem první poloviny utkání zahrával rohový kop Červený a posadil míč přímo na hlavu Krafky, který domácímu celku na cestu do kabin přibalil třetí inkasovanou branku.

Vstup do druhého poločasu hostujícímu celku nevyšel, hned ve 46. minutě trefil zpoza vápna míč do šibenice Mikeš a snížil na 1:3. Po hodině hry si Krafka prodloužil míč hlavou sám sobě, oběhl vyběhnutého brankáře a skóroval do prázdné branky. Čtvrthodinky před koncem se opět vynikajícím zákrokem připomněl F. Daněk. V 82. minutě poslal do pokutového území domácích míč Novotný a Červený trefil odkrytou zadní tyč. V posledních pěti minutách se skóre měnilo ještě dvakrát. Nejprv vystihl špatnou přihrávku hostí Feldman a svůj únik proměnil – 2:5. Tečku za povedeným utkáním Slavoje udělal Krafka, když mu po rychle rozehraném autu předložil míč před odkrytou banku Červený

Díky hattrickům Červeného a Krafky tak naděje třešťského fotbalu i nadále atakují první příčku průběžné tabulky soutěže.

Branky: 47. Mikeš Patrik, 87. Feldman Maxim – 10., 17. a 84. Červený Jaroslav, 45., 65. a 89. Krafka Kurt

Rozhodčí: Babák Martin

ŽK: 0:0

Sestava: Daněk F. – Franta (73. Široký), Lovětínský D., Novotný, Němeček  – Jelínek, Červený, Komín (88. Žádný), Křiž L. (11. Daněk V.), Černoch (73. Daněk) – Krafka