Slavojáci a Slavojačky již soutěží

Slavojáci a Slavojačky již soutěží

Po oslavách 100 let a odloženém 2. kole vstoupily do ostrých bojů ve 3. kole krajského přeboru i všechny přípravky. Za velmi chladného a nepříjemného počasí odehrály svoje dvojutkání s týmem AFC Humpolec.

Starší přípravka (2012) sehrála i v nekompletní sestavě velmi vyrovnané zápasy, ve kterých bylo k vidění spoustu pěkných gólů z obou stran. Asi nejhezčí moment předvedl náš nadějný fotbalista Matyáš Toth, když nůžkami přehodil vyběhnutého gólmana hostí a zaznamenal tak jeden ze svých 6 gólů. V této věkové kategorii je tento způsob zakončení nevídaný. Další naše branky vstřelili Viktor Krejčí 5, Petr Biskup 3, Štěpán Kubů 1 a Štěpán Bartušek 1.

Tým A odehrál dvojutkání ve složení: PavlíčekMareš, Kubů , Biskup P., Toth, Bartušek, Šalanda, Krejčí V., Nerad.

Druhý tým starší přípravky (2013) složený z hráčů, kteří hrají po přechodu z mladší přípravky prvním rokem se teprve rozkoukává, a tak je herní projev prozatím zakřiknutý. Všichni se ale snaží dát do hry maximum. Svoje první góly v této sezóně vstřelili Adam Fridrichovský 3x, Samuel Opelka 2x, Tomáš Růžička 1x, Jan Biskup 1x.

Tým B odehrál dvojutkání ve složení: MitiskaČech, Opelka, Růžička, Biskup J., Böhm, Fridrichovský, Preiss A, Preiss J, Krejčí J.

Oba týmy mladší přípravky se do svých utkání vrhly s vervou a i když se né vždy vše dařilo, tak dle vyjádření trenérů oba týmy podaly dobré výkony. Zejména je třeba pochválit hráče druhého týmu mladší přípravky, který je složen převážně z dětí, které s fotbalem začínají nebo věkově ještě spadají do fotbalové školičky. Jejich odvaha a nasazení, pokud u fotbalu vydrží, by mohla být příslibem do budoucna.

Tým mladší přípravky A odehrál svoje dvojutkání ve složení: DěchtěrenkoSoutor, Coufal, Rejcha, Krajíček, Kubů K., Urban

Branky týmu vstřelili: Děchtěrenko 2x, K. Kubů 1x , Rejcha.

Tým mladší přípravky B odehrál svoje dvojutkání ve složení: HaberlBukvaj P., Salus, Čáp, Bukvaj M., Krejčová A., Bukvajová E., Tůma, Nechvátal.

Branky týmu vstřelili: M. Čáp 2x, A. Tůma 1x.

Další dvojutkání sehrají obě přípravky v neděli 25.9. ve Výčapech s týmy FŠ Třebíč, Velká Bíteš.

Několik fotek od Ivči Biskupové z těchto zápasů si můžete prohlédnout v přiložené fotogalerii: