Ani v zimě nezahálíme

Ani v zimě nezahálíme

I když byly z důvodu covidové situace zrušeny všechny halové turnaje a ani nabídka ostatních turnajů bohužel není veliká, tak díky skvělému zázemí, které zde v Třešti máme, mladší a starší přípravky v zimním období, stejně jako ostatní týmy Slavoje, nezahálí.
 
Mladší a starší přípravky odehrály 5.2. a 6.2. na umělé trávě domácí turnaje. 
 
Mladší přípravka skončila v turnaji na 5. místě (hráli Děchtěrenko M., Krajíčková J., Krajíček P., Böhm K., Coufal J., Kubů K., Kožichová L., Preiss A., Šprincl M.).  
 
Starší přípravka ve složení Vokřínek Š., Kubů E.S., Kodys J., Poledna R., Vasilev B., Svobodová T., Zahradníková A., Šprincl H., Biskup P., Toth M. a Kubů Š. pak obsadila na turnaji 2. místo, když jejím jediným přemožitelem byl nakonec vítězný tým Rantířova.
 
Obě přípravky se v zimním období dále účastní námi pořádaného zimního poháru mladších a starších přípravek hraného též na naší umělce.
 
Mladší přípravky zakončily svou pouť zimním pohárem finálovým turnajem 19.3.  Zimní pohár mladších přípravek je rozdělen do dvou turnajů – turnaj 4+1 a turnaj 3+0.
 
Ve finálovém turnaji 4+1 se malým slavojáčkům tentokrát nedařilo a tým ve složení Čech P., Böhm K., Krajíčková J., Krajíček P., Krejčí J., Preiss A., Fridrichovský A., Šprincl M. a Kubů Š. skončil na 5. místě.
 
Zato jejich o něco mladší spoluhráči v turnaji 3+0 zaváleli. Tým ve složení Bukvaj P., Kubů K., Hynk O., Soutor D., Fridrichovský Š. a Biskup J. nastřílel svým soupeřům v turnaji 50 gólů!! V turnaji skončil na krásném 2. místě, když těsně nestačil pouze na vítěze turnaje tým Sokol Bedřichov.
 
Starší přípravka zakončí zimní pohár finálovým turnajem 2.4. V průběžném pořadí základní skupiny jsou zatím slavojáci na 2. místě za zatím suverénním týmem Sokola Bedřichov.
 
I když jsme v zimě opravdu nezaháleli, všichni se už těšíme na začátek jarních soutěží krajského přeboru mladších a starších přípravek.
 
Několik zajímavých fotografií z těchto turnajů si můžete prohlédnout zde.