!!! Fotbalové novinky !!!

!!! Fotbalové novinky !!!

Jarní část sezony už měla být v plném proudu, aktuální epidemiologická situace a s ní spojená vládní opatření to ale bohužel stále nedovolují. Zatímco tak všichni netrpělivě čekáme, až budeme moci zase vyběhnout na třešťský pažit alespoň k tréninkům, došlo v našem oddíle k velké změně mimo trávník. Po mnoha letech úspěšného kormidlování fotbalového oddílu se totiž jeho kompletní dosavadní vedení rozhodlo skončit a předat své funkce další generaci. Ve funkci předsedy tak končí Václav Trnka, ve funkci hospodáře Stanislav Bartušek a ve funkci sekretáře Petr Jelínek. Jako místopředseda – člen výboru nebude pokračovat ani Karel Kříž.

Rozhodnutí dlouholetých funkcionářů, že nadále nechtějí ve svých funkcích pokračovat bylo avizované již od loňského léta. Kvůli složité epidemické situaci se však změna podařila uskutečnit až nyní, před, doufejme brzkým, restartem aktuální sezony. A kdo tedy usednul na neobsazená místa? Předsedou fotbalového oddílu se stal Jiří Gutwald, hospodářem Jan Kříž, sekretářem Jaroslav Kříž a členem výboru Jiří Gregor

Všem členům bývalého výboru chceme tímto za celý oddíl poděkovat a do dalších mimofotbalových let popřát především pevné zdraví. Zároveň ale doufáme, že ta léta nebudou tak úplně mimofotbalová a že je na utkáních všech třešťských týmů budeme vídat i nadále. Třešťský fotbal odcházejícímu vedení vděčí za mnohé. Za všechny úspěchy, které se během této doby podařilo uskutečnit, jmenujme vybudování hojně využívaného hřiště s umělou trávou a přilehlého víceúčelového hřiště, rekonstrukci budovy kabin nebo např. nejnovější přírůstek do našeho areálu – zbrusu novou tribunu u hlavního hřiště. Nejen z těchto výsledků jejich práce se bude radovat mnoho dalších generací třešťských jak fotbalistů a fotbalistek, tak i fanoušků. Nový výbor bude dělat vše pro to, aby v kvalitní práci pokračoval a fotbalu v Třešti se nadále dařilo. 

Doufáme, že minimálně povolení tréninků a následně i restart soutěží už není daleko a že se tak brzy budeme moci všichni opět potkávat nejen na fotbalovém hřišti.