Myšlenkami v postelích

Myšlenkami v postelích

Čtvrtý (ne)soutěžní turnaj OP starších přípravek se měl odehrát tentokrát ve Staré Říši, nakonec se ale kvůli problémům s hřištěm ve Staré Říši odehrál v Telči. Do úvodního zápasu s naším tradičním soupeřem z Telče vstoupili lépe domácí hráči. Naši kluci byli pravděpodobně myšlenkami ještě v postelích, a tak nám domácí hráči připravili velmi svižné probuzení, když jsme po pěti úvodních minutách prohrávali 3 : 0. Naštěstí to kluky vůbec nepoložilo a po kontaktním gólu Lukyho Hinka odstartovali zajímavou přestřelku s konečným skóre 8 : 12 pro Třešť. Branky Třeště Lukáš Hink 3, Blagoy Vasilev 3, Viktor Krejčí 3, po jednom gólu přidali Hynek Šprincl, Petr Biskup, Radim Poledna.

Druhý zápas jsme sehráli s týmem Staré Říše a v tomto zápase jsme byli od začátku lepším týmem. Po zásluze jsme tento zápas vyhráli 6 : 2. Branky Třeště: Blagoy Vasilev 3, Viktor Krejčí 1, Dan Smolík 1, Petr Biskup 1.

V tomto turnaji se ukázala vnitřní síla našeho mladého týmu, kdy jsme se
nenechali zaskočit počátečním nezdarem a po zásluze jsme oba zápasy vyhráli.

Za svoje výkony v tomto turnaji zaslouží pochvalu Luky Hink, Blagoy Vasilev a především trojice benjamínků Peťa Biskup, Ráďa Poledna a Romča Říha.