Deset gólů – deset střelců

Deset gólů – deset střelců

TJ Slavoj Třešť – TJ Sokol Senožaty

10 : 2 (4 : 1)

V neděli 30. září v 16:30 se na domácím hřišti představil třešťský Celtic, když přivítal soupeře ze Senožat. Již tradičně si pro Vás reportáž připravil jeden z aktérú domácí obránce Lubomír Veselý:

„První zápas nové sezóny na domácí půdě začal Celtik velkým tlakem, z něhož se zrodilo hned v úvodních minutách několik šancí, ale gólem skončila až střela Romana Bartuška, kterou ještě tečoval nešťastný obránce. Hosté se dostávali na dostřel Jindrovy branky jenom sporadicky, mnohem více práce museli odvést na vlastní polovině hřiště. Druhý gól přidal Honza Novák, když se ve vápně dostal k odraženému míči a tvrdou střelou nedal brankáři šanci. Pak o sobě dali ještě jednou vědět syn a otec Novákovi, když junior předložil na zlatém podnose šanci otci, ten měl však vychýlenou mušku a branku netrefil. Ke konci poločasu se ještě skóre měnilo třikrát, když nejprve Pavel Svoboda pronikl do vápna a „klasickým bodlem“ rozvlnil sít potřetí, pak krásně našel Honza Novák na hranici malého vápna prozatím neomylného střelce Michala Kříže a v poslední minutě první půle zaznamenal první gól hostí Jan Vlk, když nachytal na švestkách jinak opět výborného Jindru a překonal ho prudkou střelou z úhlu. 

Druhý poločas už plně opanovali hru borci Celtiku. Mezi střelce se postupně zapsali Honza Šmach po úniku po křídle, Standa Bartušek hlavou, konečně i Jarda Novák, Luboš Veselý z penalty a desítku završil Tomáš Pěnička. Za hosty už jenom snižoval Karel Sýs z penalty.

Hosté ze Senožat se snažili, ale na posílený tým Celtiku neměli a jeho kvality moc neprověřili. Ale k tomu jistě dojde za týden, kdy naši borci zajíždí k zápasu do Pelhřimova, a tam to bude jistě mnohem těžší. Nicméně vezeme se na vítězné vlně a chceme na ní vydržet co nejdéle!!!“

Branky: 3. Bartušek Roman, 16. Novák Jan, 38. Svoboda Pavel, 43. Kříž Michal, 52. Šmach Jan, 66. Bartušek Stanislav, 69. Novák Jaroslav, 74. Vrátil Jan, 77. Veselý Lubomír (pen.), 84. Pěnička Tomáš – 45. Vlk Jan, 62. Sýs Karel (pen.)

Rozhodčí: Cirhan Miloš

ŽK: 0:2

Sestava: Jindřich Jindřich –  Lubomír Veselý, Miroslav Maryška, Stanislav Bartušek, Zbyněk Růžička, Jiří Fencík, Josef Herkner, Jan Janák, Roman Bartušek, Pavel Svoboda, Jan Novák – hokejově střídali: Tomáš Pěnička, Jaroslav Novák, Jan Vrátil, Jan Šmach, Michal Kříž, Miroslav Fencík