St. žáci B zase vítězí

St. žáci B zase vítězí

TJ Slavoj PEZAG Třešť B- TJ Sokol Brtnice 3 : 0 (1 : 0)

Ani ve svém sedmém utkání letošní sezóny naši starší žáci B neprohráli. Poté, co minulý týden zaváhali na hřišti Černíče (3 : 3), přivítali na domácím hřišti tým z Brtnice.

Od úvodního hvizdu bylo zřejmé, že kluci chtějí napravit špatný dojem z předchozího utkání. Vždyť případná další bodová ztráta by je mohla stát první místo v tabulce. Hosté z Brtnice ale byli houževnatí a dobře bránili. Především hostující gólman v brance čaroval a naše útočníky doslova vychytal. Poprvé kapituloval ve 20. minutě prvního poločasu po krásné individuální akci Ivo Pöndla. Další střelu už za svá záda nepustil, a tak se šlo do kabin za stavu 1 : 0.

Také ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Hosté dál dobře bránili a vyráželi do rychlých protiútoků, které ovšem spolehlivě likvidovala naše obrana, respektive gólman David Vondruška. Naši útočníci i nadále nemohli najít recept na překonání hostujícího gólmana.  Své šance postupně neproměnili Vrátil, Rodek, Liška a dvakrát Jirka Kříž. V prvním případě tváří v tvář soupeřově gólmanovi zamířil těsně vedle levé tyče a ve druhém jeho střelu gólman zázračně vyrazil. Prosadit se dokázal až Ivo Pöndl, který navíc v závěru krásnou střelou k tyči završil hattrick a stanovil konečnou podobu výsledku.

Branky Třeště: Pöndl Ivo 3x

Sestava: Vondruška – Kříž Jan, Konečný, Suránová – Budíček, Rodek, Liška – Pöndl – střídali Mezera, Kříž Jiří, Vrátil