Přidej se k nám i ty

Přidej se k nám i ty

Hraješ si doma na dvorku s tátou či s bráchou na Ronalda, Messiho nebo na jiného skvělého fotbalistu? Na plácku za domem se snažíš obehrát všechny své kamarády? Nebo máš prostě jenom chuť si několikrát týdně zasportovat?

Pak přijď sám, nebo s tátou, s bráchou či s kamarády a přidejte se k nám…

My jsme Slavoj …

Jsme jeden tým …

Jsme fotbalový klub se 100 letou tradicí. Máme mnohaletou zkušenost práce s mládeží.  V  našem klubu sportuje po desetiletí mnoho mladých sportovců.  V našich řadách bylo a je  spousta  fotbalových talentů, kteří trénují pod vedením licencovaných trenérů. Ti nejlepší se pravidelně účastní výběrových tréninků a  zápasů v rámci OFS Jihlava nebo KFS  Vysočina,  se kterými spolupracujeme. Ti úspěšní pak odcházejí do mládežnických týmů Vysočiny Jihlava nebo Fotbalové akademie.  Mladí sportovci reprezentují hrdě náš klub ve fotbalových soutěžích jak v rámci Kraje Vysočina, tak v rámci okresu Jihlava, kde se pravidelně umisťují na těch nejvyšších příčkách.  Za tím vším stojí mnohahodinová práce nadšených dětí, trenérů, funkcionářů, ale také rodičů. Nutno dodat, že náš klub díky výrazné podpoře Města Třešť a Základní školy Třešť může využívat nadstandardních podmínek pro sportování našich dětí. Máme možnost využívat travnaté hřiště, hřiště s umělým travnatým povrchem, sportovní halu  i vybavenou tělocvičnu základní školy. Naši mladí fotbalisté a fotbalistky tak mohou trénovat celoročně. V současné době má náš klub v rámci soutěží  nasazeno 7 mládežnických týmů  – 2 týmy ml. přípravky, 2 týmy st. přípravky,  1  tým ml. žáků, 1 tým st. žáků a 1 tým dorostu. Ve spolupráci s DDM Třešť a Základní školou Třešť pořádáme v rámci fit programu pohybové hry pro školní děti. Koncem školního roku téměř každoročně pak víkendový fotbalový kemp pro naši ale i okolní  fotbalovou mládež. Tento kemp pod vedením hlavních organizátorů Jirky Gregora a Jardy Kříže, trenérů mládeže a mnoha nadšených pomocníků je u všech velmi oblíben. Bližší informace o našem klubu a dění v něm pak najdete na našich webových stránkách  http://www.fotbaltrest.cz.

                                              TAK TO JSME MY

Pokud i Ty chceš být mladým fotbalistou/ fotbalistkou, tak neváhej a přijď mezi nás. Jsme parta dobrých kamarádů, kteří Tě rádi přijmou mezi sebe.

 

Kontakty stálý nábor:  šéftrenér mládeže Jiří Gregor tel: 775 903 106

                                      hl.trenér starší přípravky Jaromír Štancl tel: 776 700 200

                                      trenér mladší přípravky Jiří Krejčí tel: 775 385 828