Žáci se loučili se sezónou

Žáci se loučili se sezónou

Tradiční rozloučení s minulou fotbalovou sezonou se mladým fotbalistům poštěstilo uspořádat poněkud netradičně v prostorách Klubu vodního lyžování Slavoj v Kostelci a tak si mnozí  mohli obohatit své prázdninové zážitky o netradiční vodní lyžování.

Původní termín 12.7. musel být sice pro nepřízeň počasí odložen, ale v náhradním termínu 9.8. už nádherné prázdninové počasí uspořádání fotbalového závěru podpořilo.

Na místo všichni dorazili okolo páté hodiny odpoledne. Poté se nás ujal skvělý pan Jirka z Klubu vodního lyžování Slavoj v Kostelci, který nás zavedl k molu, kde byl již přistaven motorový člun, který tahá vodní lyžaře po rybníku v Kostelci.

Pan Jiří sám člun řídil, ale především každému, kdo se rozhodl, že si chce vodní lyžování vyzkoušet, pomohl obout se do vodních lyží, a trpělivě a velmi srozumitelně vysvětlil, jak se má při své první jízdě zachovat, aby ho vodní lyže poslouchaly a mohl si tak užít báječnou projížďku po hladině kosteleckého rybníka.

Naši mladí fotbalisté, ve velké většině využili postavit se této výzvě a skutečně si projížďku na vodních lyžích maximálně užili.

Druhá možnost adrenalinového zážitku byla, nechat se táhnou za motorovým člunem na takzvaném banánu. Tuto zábavu si už nenechal ujít opravdu nikdo.  Díky šikovnosti řidiče člunu, se bavili i všichni přihlížející. Pozorovat jak se skupinka na banánu drží zuby nehty, aby nespadla do vody, ale především umění pana Jiřího ovládat člun tak, že když chtěl, tak tam prostě celá posádka banánu popadala, bavila všechny přihlížející. Nejvtipnější samozřejmě byla úporná snaha všech členů posádky, dostat se zpět na banán.

Poté co se všichni zájemci na banánu vystřídali, bylo načase ukončit nevšední vodní zábavu. A tak se všichni osušili a přesunuli k občerstvení, které pro fotbalisty nachystali jejich rodiče. Byla možnost i opékání špekáčků, u kterého všichni opět nadšeně sdíleli společné zážitky, které odpoledne prožili.

Za báječné pozvání děkujeme Vojtovi a Lukášovi Křížovým a v neposlední řadě jejich mamince Evě, která se zároveň chopila fotoaparátu, aby se kluci a děvčata mohli o tento zážitek podělit s ostatními!

Spoustu momentek z tohoto zajímavého podvečera najdete zde.