St. přípravka bodovala naplno

St. přípravka bodovala naplno

Další, již 4. turnaj OP starší přípravky skupina B se tentokráte uskutečnil v neděli 29.09.2013 na stadionu v Telči.

Ranní chladné počasí jakoby se podepsalo i pod hrou našeho týmu. V úvodním duelu s Kostelcem a stejně tak i ve druhém se Starou Říší jsme sice soupeři nic nedovolili (prakticky se nedostal z vlastní poloviny hřiště), ale sami jsme se do zakončení dostali jenom minimálně. A když, pak to byla střela nepřesná, která končila mimo branku soupeře. Přesto jsme z této místy drtivé převahy dokázali vždy jedenkrát zamířit přesně. V prvním duelu se to povedlo Filipu Topinkovi a ve druhém ho napodobil Dominik Šebela.

Následovala pauza, během níž sluníčko na obloze vystoupalo výš a stejně tak se zvedl i výkon a střelecká potence našeho týmu. V dalším zápase jsme rozstříleli odvěkého rivala – domácí tým Telče 4 : 0. I zde byly střelci branek Filip Topinka a Dominik Šebela (každý po dvou trefách). Pochválit je ale třeba celý kolektiv za snahu o kombinační hru a spolupráci.

Vysoké vítězství nás zdravě nabudilo před důležitým soubojem s doposud vedoucí Brtnicí. Kluci navázali na předchozí zápas a Brtnici porazili 3 : 0. Tentokrát se ke dvougolovému Filipu Topinkovi přidal Štěpán Kubát.

Poslední zápas nedělního turnaje sehráli naši borci proti Mrákotínu. Ačkoli byli všichni aktéři již hodně unaveni, bojovali a nechali na hřišti i poslední zbytky svých sil. Vítězství našeho týmu zařídil dvěma brankami kdo jiný než Filip Topinka.

Turnaj v Telči nám přinesl plný bodový zisk 15-ti bodů, díky kterému jsme se posunuli na 1. místo v tabulce a to přesto, že máme odehráno o pět zápasů méně než naši pronásledovatelé. Střelecké kopačky pro tento turnaj si obul Filip Topinka, který zaznamenal 7 branek našeho týmu (z celkových 11-ti). Jistotou na postu stopera byl Lukáš Zedník. Ale zlepšení je znát na každém z hráčů. Věříme, že stejný výkon předvedeme hned tuto sobotu na turnaji v Mrákotíně.

TJ Slavoj PEZAG Třešť – SK Kostelec 1 : 0 (0 : 0)

Branky Třeště: Topinka Filip

TJ Slavoj PEZAG Třešť – FSC Stará Říše 1 : 0 (0 : 0)

Branky Třeště: Šebela Dominik

TJ Slavoj PEZAG Třešť – SK Telč 4 : 0 (2 : 0)

Branky Třeště: Topinka Filip 2x, Šebela Dominik 2x

TJ Slavoj PEZAG Třešť – TJ Sokol Brtnice 3 : 0 (1 : 0)

Branky Třeště: Topinka Filip 2x, Kubát Štěpán

TJ Slavoj PEZAG Třešť – SK Mrákotín 2 : 0 (1 : 0)

Branky Třeště: Topinka Filip 2x