Žáci si po roce vyzkoušeli halu v D. Cerekvi

Žáci si po roce vyzkoušeli halu v D. Cerekvi

Zatímco dospělí fotbalisté (a také dorostenci) třešťského Slavoje už naplno rozjeli zimní třešťskou futsalovou ligu „O pohár starosty města“, týmy mladších a starších žáků se ještě scházejí na umělé trávě a v městské sportovní hale v Třešti trénovali pouze dvakrát. Přesto se v sobotu 24. listopadu 2018 zúčastnili halového turnaje své věkové kategorie v Dolní Cerekvi. Tyto turnaje pořádá již několik let pan Martin Minář z Arsenálu Brtnice ve spolupráci s Fotbalovou školou Třebíč a hlavním krédem těchto turnajů je, že se zde nebojuje o konečné pořadí a medaile či poháry, ale pouze si malí fotbalisté změří své síly se svými vrstevníky z týmů, které v soutěži nepotkávají.

Dopoledne se na palubovce sportovní haly v Dolní Cerekvi představili mladší žáci Slavoje doplnění kvůli absenci o několik hráčů starší přípravky. 

Slavoj Třešť  – FŠ Třebíč  0 : 3 

Slavoj Třešť  – FC Chotěboř  0 : 1 

Slavoj Třešť  – FK Boca Chotěboř  1 : 0
Branka Třeště:  Cína Martin

Slavoj Třešť  – Sokol Želetava  1 : 0
Branka Třeště: Cína Martin

Slavoj Třešť  – Sokol Brtnice  1 : 1
Branka Třeště: Svoboda Matěj

Slavoj Třešť  – Jiskra Měřín  0 : 3

V dresu Slavoje se na turnaji představili: Gregor Tomáš, Svoboda Matěj, Němeček Jakub, Franta Tobiáš, Jelínek Vojtěch, Zahradník Martin, Pop David, Košťál Filip a Cína Martin

Kolem jedné hodiny po poledni vystřídala souboje mladších žáků klání jejich starších spoluhráčů. Také tady chyběli v dresu třešťského Slavoje některé opory (Kurt Krafka či Vojta Jirák), a tak dostali více prostoru další hráči.

Slavoj Třešť  – FŠ Třebíč  0 : 2 

Slavoj Třešť  – SK Habry  0 : 9 

Slavoj Třešť  – FK Šumperk  0 : 3

Slavoj Třešť  – FC Chotěboř  3 : 1
Branka Třeště: Prášil Martin 2x, Pátek Ondřej

Slavoj Třešť  – FC Svratka Brno  1 : 0
Branka Třeště: Prášil Martin

Slavoj Třešť  – FK Boca Chotěboř  0 : 3

V dresu Slavoje se na turnaji představili: Daněk Filip, Kříž Lukáš, Pátek Ondřej, Prášil Martin, Široký Jan, Štěpánek Martin, Vávrová Eliška, Zamastil Ondřej a Mikyska Petr