Ti nejmenší si zahráli s Telčí

Ti nejmenší si zahráli s Telčí

Pro fotbalovou mladší přípravku Slavoje skončila podzimní část sezóny již koncem září, ale malí fotbalisté trénují i nadále. Relativně teplé a nepříliš deštivé říjnové počasí umožňovalo využívat travnaté hřiště, popřípadě hřiště s umělým povrchem, chodili svěřenci trenéra Jiřího Krejčího a Pavla Kubaly trénovat dvakrát týdně. Do městské sportovní haly a školní tělocvičny se přesunuli až se začátkem listopadu, kde budou tréninky probíhat opět dvakrát týdně minimálně do poloviny března příštího roku.

Ale vraťme se ještě zpět do října roku letošního. V neděli 21. října 2018 si malí fotbalisté Slavoje pozvali k přátelskému dvojutkání své vrstevníky ze sousední Telče. Trenéři obou oddílů vytvořili dvě družstva, a tak se na umělé trávě v Třešti mohli proti sobě utkat nejenom ti malí fotbalisté, jenž proti sobě nastupují v Okresním přeboru mladší přípravky, ale rovněž ti nejmenší, kteří teprve začínají a ve fotbalovém dresu svého klubu se na hřišti objevili vůbec poprvé. Vstřelené či inkasované branky, potažmo střelce nikdo neřešil. Důležitá byla radost ze hry, z povedených útočných akcí či obranných zákroků, za což byli nejmenší fotbalisté obou týmů často odměněni potleskem přítomných fanoušků z řad rodičů či sourozenců. 

Nejmladší přípravka TJ Slavoj Eurotech Třešť:

Nejml. přípravka 21.10.2018

Zleva: Jolana Sovová, Jakub Kettner, Erik Sebastián Kubů, Dominik Nerad, Daniel Šeketa, Jan Straka a pod nimi v brankářském dresu Matěj Navrkal