Vrátil se vrátil

Vrátil se vrátil

TJ Slavoj Eurotech Třešť „B“ – TJ Sokol Brtnice

1 : 1 (0 : 0)

V rámci 22. kola přivítala Benfica na domácím hřišti soupeře z Brtnice. Veškeré naděje na první místo vzali ty tam a domácí fotbalisté teď bez větru v plachtách proplouvají každým zápasem. Nepřidá tomu ani to, že sestava se vždy skládá z toho co je, protože mnozí hráči musejí kvůli pracovním povinnostem tým v průběhu sezóny na několik dní i týdnů opustit. Report ze zápasu nepřipravil opět nikdo jiný než Jakub Šebesta, kterého už určitě svědí ruce i nohy a netrpělivě očekává až bude moct opět na hřiště:

V dalším kole se proti sobě postavily týmy v zrovna nedobře hrající formě a i průběh utkání dal za své. Domácí se totálně přizpůsobili hře hostů a v podstatě měli jednu šanci za celý první poločas. Po pěkné kombinaci se ke střele dostal Dolejší, ale míč těsně minul levou tyč. Další šance spíše ohrožovaly správce areálu za brankou hostů, kde odklízel trávu, než aby ohrozily bránu brtnického brankáře. Hostům se dařilo dobře bránit a hrát takticky nakopávané míče, za kterými nikdo neběžel.

Po změně stran se prosadili v podstatě hned z první šance zápasu hosté, když se střelou o tyč prezentovala jejich největší hvězda Vyskočil. Netradičně na pravém obránci se objevil kapitán Kubala a z rohového kopu se dostal do šance. Na poprvé mu hlavička nevyšla, na podruhé už srovnal skóre a vstřelil svou premiérovou branku v Okresním přeboru. Hosté jen bránili a to se jim velice dobře dařilo. Dolejší přehodil brankáře i s bránou, už po několikáté, Vondrák zase ztroskotal na hře na housle, již po několikáté a tutovku zahodil i nejlepší střelec Benfici Herkner, již po několikáté. Hosté bodovali po třech kolech poprvé a to samé se dá říct i o domácí Benfice, pro kterou to jistě je ztráta. Je na čase ještě zatnout zuby a přidat, i když se už konec sezóny blíží, a že to sezóna bude velice úspěšná navzdory horším výsledkům v jarní části není pochyb.

Branky: 58. Kubala Pavel – 47. Vyskočil Jiří

Rozhodčí: Svoboda Patrik, Staněk Jakub

ŽK: 2:1

Sestava: Císař – Kubala, Novák, Gregor, Lupač – Šmach, Vrátil, Herkner, Kříž – Dolejší (62. Vondrák), Svoboda (46. Švejda)