Turnaj ovlivnila vlna marodky

Turnaj ovlivnila vlna marodky

V sobotu 27. ledna 2018 si starší žáci Slavoje pozvali do Městské sportovní haly v Třešti své vrstevníky z okolních týmů, aby v rámci halové sezóny změřili své síly v přátelském turnaji. 

Počáteční nadšení z brzkého naplnění kvóty osmi účastníků, vystřídalo 14 dní před turnajem napětí, neboť se postupně z různých důvodů hned tři týmy pro nemoc hráčů odhlásily. První dvě omluvená účastnická místa se organizátorům podařilo zaplnit, to třetí už ale ne. Na turnaji se tak nakonec představilo pouze 7 celků, které se mezi sebou utkali každý s každým v zápasech hraných na 1 x 15 minut. 

trenér Jiří Gregor k turnaji:

„Bohužel pro zranění, nemoc a studijní vytížení nemohla nastoupit hned šestice hráčů a tak je zastoupili kluci z mladších žáků. V konfrontaci se staršími a zkušenějšími protihráči si nevedli vůbec špatně. Sice jsme skončili na předposlední 6-té pozici, ale v každém utkání jsme si vytvořili několik slibných příležitostí, které jsme neproměnili jen nezkušeností a někdy přílišným respektem k soupeři. V brance nás držel skvělými zákroky Filip Daněk, který byl vyhlášen nejlepším brankářem turnaje, k čemuž mu blahopřeji.“

Výsledky:

Slavoj Třešť  – SK Kostelec 1 : 2
Branka Třeště: Pátek Ondřej

Slavoj Třešť  – FC Náměšť n./Osl. 2 : 5
Branky Třeště: Prášil Martin 2x

Slavoj Třešť  – TJ V. Beranov 1975 3 : 2
Branky Třeště: Krafka Kurt, Široký Jan, Topinka Patrik

Slavoj Třešť  – Sokol Dobšice 0 : 6
Branky Třeště:

Slavoj Třešť  – SK Telč 1 : 3
Branka Třeště: Pátek Ondřej

Slavoj Třešť  – TJ Ježek Rantířov 1 : 1
Branka Třeště: Pátek Ondřej

Na turnaji se v dresu Slavoje představili: Filip Daněk, Patrik Topinka, Martin Cína, Adam Novotný, Jakub Němeček, Martin Prášil, Ondra Pátek, Kurt Krafka, Jan Široký, od zápasu s Telčí hrál také Štěpán Kubát.

Konečné pořadí:

1. SK Telč
2. FC Náměšť nad Oslavou
3. TJ Ježek Rantířov
4. Sokol Dobšice
5. TJ V. Beranov 1975
6. TJ Slavoj Třešť
7. SK Kostelec

Několik fotomomentek z tohoto turnaje od Gábiny Široké naleznete zde.