Mareš foukl Celticu penaltu

Mareš foukl Celticu penaltu

TJ Slavoj Eurotech Třešť C – SK Rohozná
4 : 2 (3 : 2)

Ve druhém kole IV. třídy Pelhřimovska se v neděli 27. srpna 2017 na třešťském pažitu představil proti třešťskému Celticu celek, jenž do této soutěže přestoupil před touto sezónou ze stejné soutěže Jihlavska. I tentokrát jsme o report z utkání požádali „pelhřimáka“ Jirku Nechvátala.

V prvním domácím zápase se matadoři Slavoje střetli v derby s týmem Rohozné. K utkání se nedostavil delegovaný rozhodčí, a tak se řízení zápasu ujal domácí odchovanec a současný hráč Jindřichova Hradce Martin Mareš. Ze začátku měli mírně navrch pohyblivější hosté. V desáté minutě šli poprvé do vedení, když si centr ze strany hřiště nešťastně srazil do branky Roman Bartušek. Inkasovaná branka domácí probrala. Nejprve po individuální akci a krásném centru Gregora spálil velkou šanci nepřesně hlavičkující Nechvátal. Po pár minutách už udeřilo. Po několika krátkých přihrávkách se míč dostal ve vápně k volnému Hochmanovi a ten s přehledem uklidil míč do sítě. Hosté si sice vedení vzali zpět hned z první akce po rozehrání, ale do přestávky se dokázal dvakrát prosadit Janák a do šaten se tak odcházelo za stavu 3:2.

Druhý poločas se domácí hráči snažili kontrolovat hru, držet míč na kopačkách a nepouštět soupeře do vážnějších příležitostí. To se víceméně dařilo. Naopak jedna z několika pohledných akcí před brankou Rohozné skončila odpískáním pokutového kopu za hraní rukou v pokutovém území. Penaltu s přehledem proměnil Krch a stanovil tak konečné skóre 4:2 ve prospěch Celticu.

Branky:  29. a 44. Janák Jan, 16. Hochman Milan, 61. Krch Roman (pen.) – 10. Bartušek Roman (vl.), 18. Svítil Tomáš

Rozhodčí: Mareš Martin (laik)

ŽK: 1:2

Sestava: R. Bartušek – J. Gregor, M. Maryška, S. Bartušek, L. Rod – Z. Růžička, M. Hochman, M. Kubů, L. Mikeš – R. Krch, J. Nechvátal – střídal hokejově: J. Janák